Programma en aanmelden Verbindingsdag

Ontmoeting, verbinding, samen leren en ontwikkelen in het sociaal domein staan deze dag centraal. Want we mogen weer! Na een jaar uitstel nodigen we u graag uit om op donderdag 19 mei 2022 een inspirerende dag bij te wonen van de regio Centraal Gelderland. We ontmoeten u dan graag in het Safari Meeting Centre in Burgers’ Zoo te Arnhem.

In het ochtendprogramma nemen wij u mee in het verhaal over kwaliteit en rechtmatigheid. Onderwerpen die binnen de inkoop 2020, en daarmee de komende jaren, een belangrijke rol spelen in de zorg voor de inwoners van Centraal Gelderland. Saai? Reken er op dat wij zorgen voor een boeiend verhaal, de nodige variatie in het programma en interactie met u als deelnemer.

Tussen de middag is er voldoende tijd om onder het genot van een netwerklunch elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Het middagprogramma staat in het teken van positieve gezondheid. Bij positieve gezondheid staat niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen. Karen van Ruiten is directeur Alles is Gezondheid & Positieve Gezondheid en werkt dagelijks aan een gezonder Nederland. Ze laat ons zien dat er veel kansen liggen om te verbeteren en vernieuwen. Als het gaat om de nadruk op veerkracht en aanpassingsvermogen, dan weet paralympisch zeiler en ervaringsdeskundige Rolf Schrama daar als geen ander ons te inspireren. Een inspirerende deskundige die zorgt voor een blijvende positieve impact.

Tot slot gaat dagvoorzitter Erik van der Pol met een panel in gesprek over positieve gezondheid.

Programma:

09:30 uur             Opening ochtendprogramma door Inkoop sociaal domein

09.45 uur             Kwaliteit en rechtmatigheid door Marielle Glasbergen – deel 1

10.05 uur             Interactie met deelnemers

10.15 uur             Kwaliteit en rechtmatigheid – deel 2

10.30 uur             Pauze

11.00 uur             Over rechten en zo(o) – door Constanze Mager, Bioloog en Manager COE bij Burger Zoo

11.30 uur             Kwaliteit en rechtmatigheid – deel 3

12.00 uur             Interactie met deelnemers

12.15 uur             Netwerklunch

13.45 uur             Introductie middagprogramma Regio Centraal Gelderland

13.50 uur             Karen van Ruiten - directeur Alles is Gezondheid & Positieve Gezondheid

14.45 uur             Pauze

15.15 uur             Ervaringsdeskundige Rolf Schrama vertelt over zijn ervaringen

15.50 uur             start Talkshow met Erik van der Pol

16:30 uur             Afsluiting door Erik van der Pol

 

Inschrijving
Tijdens uw inschrijving kunt u aangeven of u zowel het ochtend- als middagprogramma wilt bijwonen of dat u voor een dagdeel kiest.

Deelname aan dit evenement is gratis. Vanwege de hoeveelheid genodigden en capaciteit van de ruimte, is er een maximaal aantal deelnemers. Per gemeente kunnen (globaal genomen) 8 personen deelnemen. Reageer dus snel en vul onderstaand aanmeldformulier in. Let op: u kunt zich aanmelden tot en met vrijdag 6 mei!

Indien u zich heeft aangemeld, ontvangt u uiterlijk 13 mei 2022 via e-mail een definitieve bevestiging van uw aanmelding.

Cookie-instellingen