Onderaannemers

Wanneer gecontracteerde aanbieders binnen de regio Centraal Gelderland zorg en/of ondersteuning  leveren is het mogelijk onderaannemers af te melden of aan te melden.

Aan- en afmelden onderaannemers

Om onderaannemers aan- en/of af te melden kunt u een e-mail sturen naar Inkoop SDCG via inkoop@inkoopsdcg.nl. Wij zetten vervolgens in ISPnext een audit open voor u waarin u alle gegevens kunt aanleveren. Het format 'Aan- en afmelden onderaannemers' staat tevens in deze audit.

Format ‘Totaal overzicht onderaannemers’

Om opdrachtgever meer inzicht te geven in het aanbod dat via onderaannemers geboden wordt, gebruikt Inkoop SDCG een format waarin opdrachtnemer een totaaloverzicht geeft van alle actuele onderaannemers. Opdrachtnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van dit format.

Indien u dit format wilt aanleveren, kunt u een e-mail sturen naar Inkoop SDCG via inkoop@inkoopsdcg.nl. Wij zetten vervolgens in ISPnext een audit open voor u waarin u het format 'Totaal overzicht onderaannemers' kunt aanleveren.

Gesloten voor aanmelden onderaannemers

De regio Centraal Gelderland heeft in principe voldoende aanbieders gecontracteerd om uitvoering te geven aan haar opdrachten. Sommige gemeenten hebben daarom ook aangegeven de aanmelding van nieuwe onderaannemers voor bepaalde zorgvormen en/of producten te willen sluiten.

Hieronder vindt u per gemeente een overzicht, voor welke zorgvorm en/of product geen nieuwe aanmelding van onderaannemers toelaten. De zorgvormen en producten staan dan in het rood.

Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort, Zevenaar.

Dit zijn actieve documenten, waar gemeenten naar behoeften in kunnen wijzigen.

Vooraf aan een aanmelding van een onderaannemer moet dus altijd eerst gekeken worden of de betreffende gemeente waarvoor de aanmelding plaatsvindt de zorgvorm of het product niet heeft gesloten voor het aanmelden van nieuwe onderaannemers.

Cookie-instellingen