Regionaal mobiliteitsteam Midden-Gelderland

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Er verdwijnen banen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Dit vraagt dat mensen soms van baan moeten wisselen, of zich moeten aanpassen om hun werk te kunnen behouden. Sommige mensen hebben daar extra ondersteuning bij nodig. Misschien geldt dat ook voor jou. Weet dan dat je er niet alleen voor staat.
 

 

Bij het mobiliteitsteam Midden-Gelderland kun je terecht als je je werk of inkomen bent kwijtgeraakt. Of nu dreigt kwijt te raken. Heb je extra hulp nodig bij het vinden van (ander) werk? Bijvoorbeeld omdat je:

  • Kennis en ervaring niet aansluit bij wat er wordt gevraagd;
  • Vroegere werk niet meer bestaat;
  • Als zelfstandige werkte en nu weer een baan zoekt;
  • Klaar bent met je opleiding en het niet lukt om aangenomen te worden?

Het mobiliteitsteam Midden-Gelderland biedt je gratis hulp om weer aan het werk te komen. De hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • Arbeidsmarktoriëntatie;
  • Sollicitatiebegeleiding;
  • Loopbaanadvies;
  • Scholing;
  • Praktijkleren.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie bepaal je samen met het team wat je nodigt hebt om weer aan het werk te komen. En daar stemmen we de hulp en afspraken op af. Want jouw vraag staat centraal en we bieden graag maatwerk.

Robin weer aan het werk met hulp van het RMT Midden-Gelderland
Robin ontving een WW-uitkering en wilde heel graag weer snel aan het werk. Met middelen van het RMT is jobcoach Bas ingezet om Robin tijdens het proces naar werk, maar ook daarna, te begeleiden. Binnen drie maanden had Robin een nieuwe baan. Bekijk haar verhaal!


Ook voor werkgevers
Samen met onze netwerkpartners ondersteunen wij bedrijven en sectoren om hun personeel van werk naar werk te begeleiden. Of juist om nieuw personeel te vinden.

Over het Mobiliteitsteam Midden-Gelderland

Mensen die (in de coronacrisis) hun werk hebben verloren of dreigen te verliezen, of mensen die weer mee willen doen op de arbeidsmarkt zo snel mogelijk aan werk helpen, daar staan we voor met ons team!

Samenwerking
In het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Midden-Gelderland werken vakbonden, werkgeversorganisaties, UWV en gemeenten samen. Ook het onderwijs hoort daar bij. We zijn er voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers in arbeidsmarktregio Midden-Gelderland. Daaronder vallen de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Samen met de mobiliteitsteams van de andere arbeidsmarktregio’s vormen we een landelijk dekkend netwerk.

 

Overzicht samenwerkingspartners RMTNieuwsgierig hoe het RMT jou kan helpen?

Werkzoekend? Mail ons via info@rmtmiddengelderland.nl, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met jou op.

Werkgever? Neem contact op via info@wsp-mg.nl, 026 702 96 00, of uw vertrouwde contactpersoon van het WSP Midden-Gelderland.

Cookie-instellingen