Banenbeurs voor Oekraïners in De Liemers

ProfielfotoMarieke Wolthuis 05-07-2022 319 keer bekeken 0 reacties

Binnenkort organiseert het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, in samenwerking met RSD de Liemers, een banenbeurs voor Oekraïense vluchtelingen die in De Liemers worden opgevangen en willen werken. Werkgevers kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Ziet u als werkgever kansen voor Oekraïense werkzoekenden binnen uw onderneming en wilt u kandidaten werven voor uw vacatures? Dan kunt u binnenkort meedoen aan de Oekraïense Banenmarkt in De Liemers. De groep Oekraïense werkzoekenden bestaat voornamelijk uit gemotiveerde vrouwen die op korte termijn aan de slag kunnen. Een beperkt aantal van hen spreekt Engels, maar de meerderheid spreekt alleen Oekraïens en Russisch. 

Richtlijnen voor deelname:

- Vacatures voor structureel betaald parttime werk.

- Eigen Oekraïense of Russisch sprekende medewerkers zijn van harte welkom om te tolken. Er zijn een aantal vaste tolken aanwezig.

- Engelstalige informatie over uw organisatie is aan te raden. 

Aanmelden en meer informatie:

U kunt uw belangstelling alvast kenbaar maken door uw contactgegevens te mailen naar info@wsp-mg.nl. Wij nemen daarna contact met u op zodra er een datum bekend is. Heeft u vragen? Neem dan contact op met accountmanager Roland Baauw | 06 - 11 85 72 45. Bij genoeg animo gaat de Banenmarkt door. 

0  reacties

Cookie-instellingen