Leren en werken - Werkgeversservicepunt | WSP

De combinatie leren en werken heeft de toekomst. Voor werkgevers, voor werknemers en werkzoekenden. Om een plek te veroveren en te behouden op de arbeidsmarkt, zijn zowel diploma's als erkende praktijkervaring onmisbaar. Eenmaal aan het werk is scholing noodzakelijk om bij te blijven en door te groeien. En: goede scholing houdt mensen langer en beter inzetbaar. Hiervoor werken wij samen met het Leerwerkloket Midden Gelderland.Het is een onafhankelijke organisatie en ondersteunt mensen in de arbeidsmarktregio Midden Gelderland, die met behulp van leren de kans op werk willen vergroten of een meer passende baan willen vinden.

Werknemers en werkzoekenden, die d.m.v. leren hun kansen willen vergroten en werkgevers kunnen bij het Leerwerkloket terecht. Het Leerwerkloket werkt nauw samen met instellingen in de regio. Met het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV en andere. 

Wat doet het Leren & Werken

Leren & Werken geeft advies op maat over (leer)banen, scholingstrajecten, de arbeidsmarkt en netwerken.Leren & Werken geeft advies op maat over (leer)banen, scholingstra jecten, de arbeidsmarkt en netwerken.

Iedere dinsdag is er een inloopspreekuur van 12.30 tot 16.30 uur bij het Werkplein in Arnhem. Hier kun je terecht met vragen of voor een oriënterend gesprek.
Leerwerkloket Midden-Gelderland
Boulevard Heuvelink 4a
6828 KP Arnhem

Of stuur een mail 

Op deze website van het Leerwerkloket vindt u informatie over alles wat met Leren en Werken te maken heeft. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of vrijblijvend advies dan helpen zij graag verder.

 LeerWerk 2

 

- Terug naar Home -