IWMG - Werkgeversservicepunt | WSP

Bijeenkomst IMGW IMG 1Op woensdag 20 juni jl. kwamen werkgevers bij elkaar om met elkaar kennis te delen en ervaringen uit te wisselen over het vergroten van de kansen op werk voor mensen met een arbeidsbeperking: "Als ze voelen dat ze er mogen zijn, gebeuren heel leuke dingen."

Wat is eigenlijk een 'arbeidsbeperking'? Duidelijk werd dat dit een breed begrip is, iedereen verdient immers een kans. Diversiteit in talent dus binnen bedrijven. Dat kwam ook mooi naar voren in de twee workshops waarin zowel werkgever als werknemers aan het woord kwamen over de kansen die werden gecreëerd.

Dit zijn de bedrijven die partner zijn van Inclusief Werkgeven Midden-Gelderland

Alliander   logo gemeente armhem 1 burgerszoo stack nl rgb 
 Cito  Logo Dirkzwager  ew
 HAN  logo Inclusief Middemn Gelderland trans  logo presikhaaf schoolmeubelen 1320x660
 Logo Peeze Small  logo uwv 640x340 acf cropped  logo provincie gelderland
 logowillems  logo Enspiratie RGB  Logo scalabor voor web
 Nuon logo.svg  Onderwijsspecialisten logo1 1024x493  openluchtmuseum persfoto 2
 rijnstate logo ziekenhuis1  SOMe Vierkant WSP nw  VGGM rgb
 VGZ  Visser  
     
     

 

OndertekeningIWMG892017
Op vrijdag 8 september hebben een aantal werkgevers uit de regio Midden-Gelderland op symbolische wijze een intentieverklaring ondertekend tijdens het event OndernemerLive in de Melkfabriek in Arnhem. Hiermee geven zij aan zich te willen inzetten om zo veel mogelijk werk te bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Wethouder Ine van Burgsteden van de gemeente Arnhem, zette samen met een aantal andere werkgevers, haar handtekening onder deze samenwerking.

logo Inclusief Middemn Gelderland transOnze namen lijken veel op elkaar. Bij beiden staan immers het inclusief ondernemen en werkgeven centraal door het vergroten van de kansen op werk voor mensen met een arbeidsbeperking binnen onze regio. Daarom is afgesproken dat we gaan kijken hoe we de krachten kunnen bundelen: van beide kanten is de intentie uitgesproken om intensiever te gaan samenwerken.
Wij zijn erg blij met deze afspraak en zien uit naar een vruchtbare samenwerking!

- Terug naar Home -