IWMG - Werkgeversservicepunt | WSP

IWMGWat is Inclusief Werkgeven Midden-Gelderland?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet meer weg te denken uit deze tijd.  Als sociale ondernemer draag je je steentje bij door het bieden van werkgelegenheid en het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 
Inclusief Werkgeven Midden-Gelderland is een netwerk van en voor inclusieve werkgevers. Het netwerk is bedoeld voor werkgevers die gevestigd zijn in de regio Midden-Gelderland en bij wie met succes medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken of de ambitie hebben om hiermee aan de slag te gaan. 
Het netwerk verbindt deze inclusieve werkgevers en is een podium naar buiten toe. Daarnaast heeft dit netwerk de ambitie om inclusief ondernemen te stimuleren in de regio en actief in te zetten op meer werk voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.Dit doen de leden onder andere door zich in te zetten door:

  • het creëren van meer werkplekken, stage/leerplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • het bieden van kennis en expertise aan elkaar tijdens informatieve en inspirerende bijeenkomsten;
  • bekendheid te geven aan en uitbreiden van het sociaal ondernemen in de regio Midden-Gelderland.

Onderdeel van het programma is de organisatie van twee bijeenkomsten per jaar waar leden van het netwerk makkelijk met elkaar in contact komen en kunnen leren van elkaar. 

Hoe kun je lid worden?

Het netwerk is ontstaan uit ‘Doen is het beste denken’ een groep enthousiaste en gedreven werkgevers die inclusief werkgeven hoog in het vaandel hebben staan. Inmiddels doen 20 werkgevers mee en we nodigen andere werkgevers van harte uit zich bij ons aan te sluiten. Je kunt lid worden op de volgende manieren:

  • door te worden voorgedragen door een lid van het netwerk;
  • door zichzelf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..                       

Bekijk hier welke leden het netwerk nu heeft.

 

Subcategorieën

- Terug naar Home -