WSP Midden-Gelderland Werkt DoorWij verbinden werkgevers met elkaar om de vraag naar en aanbod van werk op elkaar af te stemmen.

WSP Midden-Gelderland Werkt Door

Voor vrijwel iedere werkgever in de regio Midden-Gelderland heeft het coronavirus grote impact. Op verschillende manieren. Bij sommige werkgevers is te weinig werk en dreigen medewerkers hun baan te verliezen. Bij andere werkgevers is juist een tekort aan medewerkers om de vraag aan te kunnen. Bijvoorbeeld in de zorg, logistiek, distributie, supermarkt, food en de techniek. 

Met WSP Midden-Gelderland Werkt Door brengen we werkgevers bij elkaar om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Wij verbinden werkgevers met elkaar om de vraag naar en aanbod van werk beter af te stemmen en te kijken naar de mogelijkheden. Zo dragen we eraan bij dat mensen hun baan en salaris behouden, zich waardevol blijven voelen en de economie zo goed als het kan doordraait.


Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u teveel of juist te weinig personeel? Wilt u wegwijs worden in alle regelingen? Wij helpen u verder! Klik op wat voor u van toepassing is en u leest hoe we dat doen.

 

 


Adviesteam WSP Midden-Gelderland Werkt Door

De adviseurs van het adviesteam WSP Midden-Gelderland Werkt Door staan voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen. Heeft u een vraag of loopt u ergens tegenaan? Neem contact op met een van onze adviseurs. 

Mail uw vraag naar info@wspmgwerktdoor.nl en wij nemen binnen 24 uur contact met u op (ma-vrij). Of bel 06 - 15 35 37 30  (ma-vrij) en uw vraag wordt door het adviesteam opgepakt.

Let op: collegiale uitleen van personeel tegen betaling kan gevolgen hebben voor uw recht op en/of de hoogte van uw NOW-uitkering.

Roland Baauw

Renate Baks

 

 

Devran Yuca

Patricia Peters - Nijhuis

 

Marly Bok

Pascal Foorthuis

 

 

Heleen Roossien

 

 

 


Samenwerkingsverband

WSP Midden-Gelderland Werkt Door is een samenwerkingsverband van het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, alle gemeenten in de arbeidsmarktregio Midden-Gelderland, UWV, Scalabor en VNO-NCW Midden. De uitvoering doen we samen met Randstad. WSP Midden-Gelderland Werkt Door is een aanpak bovenop het maatregelenpakket van het Rijk en een regionale vertaling van NLWerktDoor. WSP Midden-Gelderland Werkt Door sluit daarmee aan op initiatieven die we op dit moment in de markt zien waarin bedrijven elkaar vinden om personeel uit te wisselen.

Cookie-instellingen