Werken in mijn eigen tempo is fijn - Werkgeversservicepunt | WSP

PeterBollen RafaellaBudel DoesburgOok van gemeenten wordt verwacht een concrete invulling te geven aan de Banenafspraak van de Participatiewet. In de gemeente Doesburg geven ze daar sinds kort invulling aan door het in dienst nemen van Rafaella Budel als assistent medewerker ondersteuning werkconsulenten bij de backoffice van de afdeling SPAC (Samenleving, Processen, Administratie en Control) van de gemeente. Na een proefperiode van 2 maanden heeft ze onlangs onder het toeziend oog van wethouder Peter Bollen haar contract ondertekend. Het is een jaarcontract met de intentie tot één jaar verlenging. Wethouder Peter Bollen: ‘Behalve dat we met Rafaella Budel een goede werkkracht hebben binnengehaald, heeft de gemeente hiermee een stap in de goede richting gezet richting haar taakstelling vanuit het sociaal akkoord.’

Na 2 jaar in de bijstand is Rafaella blij met de kans die ze heeft gekregen. De structuur die de baan haar geeft, de fijne collega’s en het vertrouwen dat ze krijgt om haar werk in haar eigen werktempo te doen, doet haar goed.

Wethouder Peter Bollen en teamleider Peter Werrebroeck hebben zich er samen met het Werkgevers Servicepunt Midden-Gelderland, Cindy Frieswijk, hard voor gemaakt om de deur van de gemeente open te zetten voor medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt.
Peter Werrebroeck: “Rafaella wilden we graag een kans geven. De collega’s waren eerst wat afwachtend maar zijn nu blij met de komst van de nieuwe collega. Rafaella levert intussen een belangrijke bijdrage aan de afdeling en voor haar collega’s. Het archief van de gemeente Doesburg wordt nu opgeschoond. Rafaella loopt alle dossiers na en zorgt voor een opgeschoond archief.
Daarnaast functioneert ze als een soort ‘vliegende keep’. Juist het bieden van een veilige plek waar ze zichzelf kan en mag zijn zien wij als een win/win. Hierdoor is ze inmiddels proactief en pakt zelf werkzaamheden op”.

De accountmanagers van het WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland wijzen u graag de weg en regelen dat wat u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij het WerkgeversServicepunt terecht voor kosteloos advies en werving en selectie. Neem contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 026 - 702 9600.

PeterBollen RafaelleBudel Doesburg defkl2

Wethouder Peter Bollen (Gemeente Doesburg) heet Rafaella Budel welkom als nieuwe medewerker bij de gemeente Doesburg.

- Terug naar Home -