Succesvolle plaatsingen bij La Maison Du Velp - Werkgeversservicepunt | WSP

In mei van dit jaar was er een succesvolle samenwerking met Sauna & Beauty Velp. Na een proefplaatsing is er een kandidaat gestart met een halfjaar contract in de keuken/bediening. Na dit ‘warme’ contact werden wij wederom benaderd door de werkgevers Tony en Robby. Nu met voor de nieuw te openen lunchroom in Velp:  La Maison du Velp.
 
Voor de functies van bedieningsmedewerker, lunch kok en bedrijfsleider.
 
In juni  vond er een speeddate plaats met 7 kandidaten in het restaurant van Sauna & Beauty  Velp. Een leuke middag waarbij de werkgever zeer tevreden was over de gesprekken met de mogelijke kandidaten.
 
Er zijn 4 kandidaten “aangenomen” voor wie, vanwege de verbouwing van de lunchroom en de vakantieperiode, het nog een aantal maanden geduurde alvorens ze daadwerkelijk in dienst zijn getreden. De werkgevers hebben in de tussentijd een warm contact gehouden met de kandidaten door ze uitnodigen voor de koffie, mee te nemen naar de groothandel en te betrekken bij de inkoop van meubilair van de nieuwe zaak.
 
Op maandag 24 oktober was de opening van “La Maison du Velp”. In de aanwezigheid van vele genodigden gaven Tony en Robby (eigenaren) het woord aan burgemeester Petra Wingerden–Boers. Na haar openingswoord en het doorknippen van een lint was: “La Maison du Velp” was officieel geopend. Alle genodigden konden de lunchroom met de mooie aankleding bewonderen.
 
Voor ons al Werkgevers Servicepunt Midden Gelderland is het leuk om te zien dat er 4 medewerkers nu zijn gestart die in juni hun eerste contact met Tony en Robby hadden.
 
We wensen Tony, Robby, Jasper, Kevin, Marga, Ron en hun andere collega’s heel veel plezier in de nieuwe zaak.
 
Annemarie Hageman ( accountmanager ) Patrick Ceresa  (accountmanager werving & selectie)

 

 

LaMaisonDuVelp

 

 

 

 

- Terug naar Home -