Informatie Coronavirus

De economische en maatschappelijke gevolgen van het Coronavirus zijn voor iedereen voelbaar, ook voor werkgevers. Daarom heeft het kabinet nieuwe steunmaatregelen afgekondigd. De Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW) gaat werkgevers ondersteunen die door de coronacrisis financieel worden getroffen. U kunt nu nog geen NOW-aanvraag indienen. De exacte datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Klik hier voor een overzicht van links naar actuele informatie die voor u als werkgever relevant is.

Belangrijk bericht! Banenmarkt voor Schoonmaak- en Huishoudelijk medewerkers is afgelast i.v.m. het coronavirus - Werkgeversservicepunt | WSP

Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus gaat de Banenmarkt voor Schoonmaak- en Huishoudelijk medewerkers op vrijdag 27 maart 2020 niet door. Of en wanneer er een nieuwe Banenmarkt georganiseerd gaat worden weten wij op dit moment nog niet. Wij houden u daar uiteraard van op de hoogte via de online kanalen die u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip. Mocht u naar aanleiding van dit besluit vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons algemene nummer 026-7029600 of via uw vaste contactpersoon.

Banenmarkt Schoonmaak Huishoudelijk medewerker 2020

- Terug naar Home -