Informatie Coronavirus

De economische en maatschappelijke gevolgen van het Coronavirus zijn voor iedereen voelbaar, ook voor werkgevers. Daarom heeft het kabinet nieuwe steunmaatregelen afgekondigd. De Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW) gaat werkgevers ondersteunen die door de coronacrisis financieel worden getroffen. U kunt nu nog geen NOW-aanvraag indienen. De exacte datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Klik hier voor een overzicht van links naar actuele informatie die voor u als werkgever relevant is.

Dag van de 1000 Voorbeelden 19 maart 2020 - Werkgeversservicepunt | WSP

Op donderdag 19 maart 2020 zetten wij onze inclusieve werkgevers in de arbeidsmarktregio Midden-Gelderland in het zonnetje. Tijdens een feestelijke regiobijeenkomst in Arnhem bedanken wij werkgevers en ondernemers voor hun bevlogenheid en ambassadeurschap als het gaat om het aannemen en duurzaam plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezamenlijk willen wij op deze manier ook andere werkgevers inspireren dit voorbeeld te volgen.

De Dag van de 1000 Voorbeelden is een landelijk evenement op initiatief van 'Op naar de 100.000 banen' van VNO-NCW.

Graag nodigen wij inclusieve werkgevers van harte uit zich aan te melden voor deze dag. U kunt zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden.

UitnodigingA4 dagvan1000voorbeelden 140220

 

- Terug naar Home -