Helden gezocht! Succesvolle speeddates voor Hornbach Duiven - Werkgeversservicepunt | WSP

Helden gezocht! De wervingscampagne voor de nieuwe HORNBACH vestiging in Duiven levert succesvolle speeddates op. De nieuwste en grootste Hornbach-vestiging van Nederland opent in het voorjaar van 2020 haar deuren in Duiven. Het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en Hornbach hebben de handen daarom ineen geslagen en organiseren de komende maanden speeddates en Hornbachdagen voor het werven van personeel. De eerste speeddates hebben inmiddels plaatsgevonden op het Werkplein in Arnhem met goede resultaten: de eerste 39 medewerkers zijn aangenomen.

Voor de nieuwe vestiging van Hornbach in Duiven worden 160 nieuwe medewerkers gezocht, of zoals de wervingscampagne van Hornbach heet: ‘Helden gezocht’. De accountmanagers van het WSP werken nauw samen met de managers van HORNBACH en organiseren de komende maanden meerdere speeddates en Hornbachdagen. De eerste speeddate op 13 juni jl. trok ruim 60 geïnteresseerde kandidaten. Zij gingen één-op-één in gesprek met managers van HORNBACH en konden direct solliciteren. Inmiddels zijn 39 kandidaten aangenomen, waaronder een kandidaat van 63 jaar.

Volgens accountmanager Janny Prent is HORNBACH onder de indruk van het niveau van de kandidaten. Het succes van de speeddates ligt volgens haar in de goede voorselectie van kandidaten en het voortraject. Tijdens het voortraject staat het Werkgeversservicepunt voortdurend in nauw contact met haar ketenpartners, de gemeenten en het UWV. Dit zorgt voor kandidaten met de best passende competenties.

PHOTO 2019 06 20 12 59 37

Op 5 september a.s. is de volgende speeddate op het Werkplein in Arnhem. De functies waarvoor personeel wordt gezocht zijn Verkoopmedewerker, Medewerker Logistiek en Caissière. Heeft u kandidaten of wilt u zelf werken bij HORNBACH? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janny Prent, Accountmanager Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, via telnr. 026-7029622

 

- Terug naar Home -