Miniconferentie MGR Raadsleden 10/13 september - Werkgeversservicepunt | WSP

In veel gemeenten bedraagt het sociaal domein inmiddels een fors deel van het beschikbare budget. Wilt u weten hoe uw gemeente regionaal samenwerkt voor de inwoners op het gebied van het sociaal domein? Op maandagavond 10 september 2018 of donderdagavond 13 september 2018 zijn de raadsleden van de 11 gemeenten van regio centraal Gelderland van harte uitgenodigd om nader kennis maken met de MGR sociaal domein centraal Gelderland (MGR SDCG) en haar modules.

miniconferentie banner 

Hiervoor zijn twee miniconferenties gepland in de regio op maandagavond 10 (locatie De Kookplaats, Arnhem) en donderdagavond 13 september a.s. (Gasterij De Kommensaal, Lathum) van 17.00 – 21.00 uur.

Programma

17:00 uur             Inloop met broodjes en gelegenheid om elkaar te ontmoeten

18:00 uur             Miniconferentie governancestructuur MGR SDCG en de dienstverlening van de modules

19:45 uur             Afsluiting miniconferentie / pauze

20:00 uur             Informatiebijeenkomst module Werkgeverschap sociale werkvoorziening (WgSW)

21:00 uur             Afsluiting informatiebijeenkomst / netwerkmogelijkheid

Uw aanmelding ontvangen wij graag uiterlijk 3 september a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geeft u daarbij s.v.p. aan op welke datum u wenst deel te nemen en of u de miniconferentie en/of de informatiebijeenkomst wilt bijwonen. Op 4 september a.s. ontvangt u de bevestiging met het programma en nadere informatie over de locatie.

Graag tot ziens op 10 of 13 september a.s.! Voor vragen kunt u ons benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Terug naar Home -