Lunchbijeenkomst Inclusiviteit in de zorg 1 november - Werkgeversservicepunt | WSP

Kunnen we ‘ruimer’ denken over toekomstig werk, functies en taken? Wat betekent dit praktisch voor werkgevers in een krappe arbeidsmarkt? Om antwoord te geven op deze vragen organiseren Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW) en de WerkgeversServicepunten in de regio een lunchbijeenkomst op donderdag 1 november over inclusiviteit in de zorg. Voor HR-professionals, recruiters en mobiliteitsadviseurs. Wees erbij!

Inclusiviteit in de zorg? Makkelijker dan gedacht!
Laat u bijpraten tijdens onze lunchbijeenkomst op
donderdag 1 november 2018 van 11.30 – 14.00 uur in DROOM! te Elst.

Sprekers

Astrid Westerbeek 150x150
Astrid Westerbeek
 is bij FWG verantwoordelijk voor alles rondom Onderzoek en Innovatie. In 2008 zette ze de FWG Trendmonitor op, waarmee FWG inmiddels doorlopend onderzoek doet naar trends en ontwikkelingen in de zorg. Haar drive is organisaties inzicht te geven in (toekomstige) bewegingen, zodat zij wendbaarder kunnen zijn in de toekomst. Astrid vertelt over ‘het zoeken naar ruimte’ in een krappe arbeidsmarkt. Ruimte in het denken over toekomstig werk en functies, ruimte voor brede taakherschikking en inclusiviteit, en ruimte voor technologie.

Kees van Blerk 150x150
Kees van Blerck, staf Arbeidsdeskundige district Gelderland Midden & Zuid bij UWV Werkbedrijf, gaat in op de inclusieve arbeidsmarkt. Hij neemt je mee in wat je als werkgever kan doen om op een goede en gemakkelijke manier iemand uit de doelgroep in dienst te nemen. 

Martien Louwers 150x150

Martien Louwers was vanaf 2006 raadslid voor de PvdA en sinds 2010 fractievoorzitter. Sinds 2018 is zij Wethouder in Arnhem. Hiervoor werkte ze in het dagelijks leven als adviseur public affairs voor NOC*NSF. Zij geeft tijdens de opening van deze bijeenkomst haar visie op de inclusieve arbeidsmarkt.

Stefan Maussen 150x150
Stephan Maussen, sr. HRM adviseur bij Karakter, en Jennifer de Boer, adviseur arbeidsmarktcommunicatie/recruiter bij Santé Partners, vertellen over hun ervaringen wat betreft de inclusieve arbeidsmarkt.

Programma en locatie
Donderdag 1 november 2018

11.30 – 12.00 Inloop met soep
12.00 – 12.10 Opening & visie op inclusieve arbeidsmarkt – Martien Louwers
12.10 – 13.00 Help! Een medewerker met een uitkering komt in dienst! – Kees van Blerck
13.10 – 13.25 Lunch
13.25 – 14.00 Inclusiviteit en functiedifferentiatie als antwoord op de krapte – Astrid Westerbeek

Locatie
DROOM!
Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND te Elst.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Haarsma, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026 – 389 89 83.

 

 

 

- Terug naar Home -