Banenmarkt opleiding Vrachtwagenchauffeur 3 oktober - Werkgeversservicepunt | WSP

aanhefSTLWij zorgen voor een opleiding en een baan!

Op woensdag 3 oktober 2018 vindt in samenwerking met Sectorinstituut Transport & Logistiek de wervingsbijeenkomst/banenmarkt voor opleiding Vrachtwagenchauffeur plaatst.
Tijdens de wervingsbijeenkomst/banenmarkt krijgen de kandidaten meer informatie over de opleiding en kunnen zij direct in gesprek met werkgevers voor een baan. 

Is er een match met een werkgever, dan worden ze aangemeld voor een testdag bij de opleider. Bij een positieve uitkomst van de testdag kunnen ze starten. De opleiding wordt grotendeels of volledig vergoed. De werkgever biedt een baangarantie voor ten minste één jaar en gemiddeld 32 uur per week.

 

bannerflyer stl

woensdag 3 oktober 2018 19:30 – 22:00 uur

Locatie:  Van der Valk, Amsterdamseweg 505, 6816 VK Arnhem

Aanmelden kan tot 27 september 2018!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na aanmelding ontvangen kandidaten een bevestiging per mail.

Voor vragen
Chantal Fiering, 026-7029628 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Nuray Karabacak 06-21163393 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Terug naar Home -