Speeddate Taxichauffeur Personenvervoer 20-9 - Werkgeversservicepunt | WSP

aanhefTaxiwerqKandidaten die meer willen weten over het werk als taxichauffeur/personenvervoer en een opleiding willen volgen, kunnen terecht bij de speeddate met Taxiwerq op donderdag 20 september 2018.

Als chauffeur in het leerlingenvervoer/dagbesteding zorg je dat mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking in jouw bus op een veilige en verantwoordelijke manier naar speciaal onderwijs/dagbesteding worden gebracht.
De ritten vinden in het begin van de ochtend en aan het einde van de middag plaats, het betreft dus een gebroken dienst. De functie is gemiddeld 12 tot 20 uur per week.
Ook is het mogelijk om te werken als taxichauffeur, waarbij je mensen vervoert naar locatie. Wanneer je dit combineert met personenvervoer, maak je meer uren.
Vooraf krijgen kandidaten uiteraard de benodigde opleiding.
taxiwerqbanner
Datum: donderdag 20 september 09.30-12.00 uur
Locatie: Werkplein Arnhem, Boulevard Heuvelink 4, Arnhem
Aanmelden kan tot 14 september 2018!
Na aanmelding ontvangen kandidaten een bevestiging per mail.
Voor vragen
Chantal Fiering, 026-7029628 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Nuray Karabacak 06-21163393 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

- Terug naar Home -