Activiteiten - Werkgeversservicepunt | WSP

aanhefSTLWij zorgen voor een opleiding en een baan!

Op woensdag 3 oktober 2018 vindt in samenwerking met Sectorinstituut Transport & Logistiek de wervingsbijeenkomst/banenmarkt voor opleiding Vrachtwagenchauffeur plaatst.
Tijdens de wervingsbijeenkomst/banenmarkt krijgen de kandidaten meer informatie over de opleiding en kunnen zij direct in gesprek met werkgevers voor een baan. 

aanhefTaxiwerqKandidaten die meer willen weten over het werk als taxichauffeur/personenvervoer en een opleiding willen volgen, kunnen terecht bij de speeddate met Taxiwerq op donderdag 20 september 2018.

Als chauffeur in het leerlingenvervoer/dagbesteding zorg je dat mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking in jouw bus op een veilige en verantwoordelijke manier naar speciaal onderwijs/dagbesteding worden gebracht.

Zijinstroom bannerBen je werkzoekend en lukt het niet om een baan te vinden?
Overweeg je de overstap naar een andere branche?
Raak je binnenkort je baan kwijt door een reorganisatie of door automatisering?
Of heb je geen doorgroeimogelijkheden in je huidige functie?

Ontdek op 11 september of een baan bij PostNL bij je past.

Ben jij op zoek naar een baan?
Wil jij een nieuwe toekomst voor jezelf starten?
Misschien is postsorteerder, postvoorbereider, postbezorger, fietskoerier of pakketbezorger iets voor jou?
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou binnen PostNL?

 

LogoLiefdevoordehorecaSamen met de RSD De Liemers en UWV organiseert het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland op 6 maart a.s. een interactieve bijeenkomst met workshops bij De OGTENT in Duiven. Houd je er van om mensen in de watten te leggen?

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, maar vind je het fijn om flexibel te werken of is mensen adviseren écht helemaal jouw ding. Dan is een baan in de horeca of detailhandel iets voor jou.

Inspirartiesessie6 6 headerOp woensdag 6 juni 2018 organiseerde het  WSP Midden-Gelderland  samen met Click Re-integratie een inspiratiesessie over de Inzet van arbeidsbeperkten in het onderwijs: een mooie middag met veel geïnteresseerde deelnemers! In de presentatie van Click is aandacht besteed aan de manier waarop Click Re-integratie scholen ondersteund bij het werven, plaatsen en begeleiden van arbeidsbeperkten binnen scholen.

De middag werd ingeleid door Cindy Frieswijk en Marco Graat, accountmanagers Functiecreatie van Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland (WSP). Zij vertelden alles over de wet Banenafspraak voor het onderwijs.

Wil jij aan de slag in de transport en logistiek branche? Pak dan nu je kans! Graag nodigen wij je uit voor de workshop 'effectief solliciteren, opleidingen en kansen arbeidsmarkt Transport & Logistiek'.

We zouden je graag willen helpen aan een leuke baan. We bieden je daarom een workshop aan met de volgende onderwerpen:
 Hoe val ik op met mijn CV?
 Hoe schrijf ik een goede motivatie en presenteer ik mezelf?
 Meer informatie over opleidingen
 Bespreken vacatures: wat zijn de mogelijkheden voor jou binnen Transport & Logistiek en eventueel andere branches

- Terug naar Home -