Activiteiten - Werkgeversservicepunt | WSP

Kunnen we ‘ruimer’ denken over toekomstig werk, functies en taken? Wat betekent dit praktisch voor werkgevers in een krappe arbeidsmarkt? Om antwoord te geven op deze vragen organiseren Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW) en de WerkgeversServicepunten in de regio een lunchbijeenkomst op donderdag 1 november over inclusiviteit in de zorg. Voor HR-professionals, recruiters en mobiliteitsadviseurs. Wees erbij!

aanhef branche zoekt vrouwIn de technische installatiebranche werken al jaren succesvolle vakvrouwen. En we willen er graag meer. Uit onze ervaring blijkt dat vakvrouwen met veel succes een carrière maken in de branche. En dit succes willen we uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar jou !Werken in de branche is werken met techniek, met collega’s en met klanten. Werken in de branche is werken aan maatschappelijke uitdagingen. Werken in de branche is ook blijvend leren, want de techniek verandert snel. Maar werken in de branche is vooral werken aan vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Jouwontwikkeling! Is het werken in de techniek een mannenbaan? Absoluut niet!

Er zijn volop vacatures in de horeca voor mensen met maar ook zonder ervaring. Als jij maar gemotiveerd bent en interesse hebt in het vak! Daarom organiseerde het Branche team Horeca & Detailhandel de bijeenkomst  ‘Horeca Werkt’ op 27 september jl. op het Werkplein in Arnhem.

aanhefSTLWij zorgen voor een opleiding en een baan!

Op woensdag 3 oktober 2018 vindt in samenwerking met Sectorinstituut Transport & Logistiek de wervingsbijeenkomst/banenmarkt voor opleiding Vrachtwagenchauffeur plaatst.
Tijdens de wervingsbijeenkomst/banenmarkt krijgen de kandidaten meer informatie over de opleiding en kunnen zij direct in gesprek met werkgevers voor een baan. 

Ontdek op 11 september of een baan bij PostNL bij je past.

Ben jij op zoek naar een baan?
Wil jij een nieuwe toekomst voor jezelf starten?
Misschien is postsorteerder, postvoorbereider, postbezorger, fietskoerier of pakketbezorger iets voor jou?
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou binnen PostNL?

 

aanhefTaxiwerqKandidaten die meer willen weten over het werk als taxichauffeur/personenvervoer en een opleiding willen volgen, kunnen terecht bij de speeddate met Taxiwerq op donderdag 20 september 2018.

Als chauffeur in het leerlingenvervoer/dagbesteding zorg je dat mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking in jouw bus op een veilige en verantwoordelijke manier naar speciaal onderwijs/dagbesteding worden gebracht.

Inspirartiesessie6 6 headerOp woensdag 6 juni 2018 organiseerde het  WSP Midden-Gelderland  samen met Click Re-integratie een inspiratiesessie over de Inzet van arbeidsbeperkten in het onderwijs: een mooie middag met veel geïnteresseerde deelnemers! In de presentatie van Click is aandacht besteed aan de manier waarop Click Re-integratie scholen ondersteund bij het werven, plaatsen en begeleiden van arbeidsbeperkten binnen scholen.

De middag werd ingeleid door Cindy Frieswijk en Marco Graat, accountmanagers Functiecreatie van Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland (WSP). Zij vertelden alles over de wet Banenafspraak voor het onderwijs.

- Terug naar Home -